OVER ONS

NATHALIE LIEBRAND

GZ-Psycholoog

BIG nr. 79923133525

 

AGB code praktijk

94-(0)60598

AGB code zorgverlener
94-016463

 

KVK nr. 58085912

 

Graveneslaan 5

7576 BE Oldenzaal

 

Tel. 0629622852

info@psychologiepraktijkliebrand.nl.

Ik ben Nathalie Liebrand, praktijkhouder. Via een omweg ben ik in het vakgebied psychologie terecht gekomen. Allereerst heb ik me met scheikunde bezig gehouden en ben hierin afgestudeerd. Al snel kwam ik erachter dat ik graag met mensen werk i.p.v. moleculen en atomen. Ik ben dan ook gaan werken in het ziekenhuis als radiodiagnostisch laborant. In het ziekenhuis komen ook mensen met angstklachten, depressie, paniekaanvallen, stress etc. En wanneer je dan tevens nog een CT-scan of MRI onderzoek ondergaan valt dit niet mee. Evenals mensen die de diagnose kanker krijgen ervaren allerlei emoties. Dit maakte dat ik mij verder wilde verdiepen in het menselijk brein.

Ik ben aan de universiteit de studie psychologie gaan doen. Door mijn medische achtergrond ben ik gespecialiseerd geraakt in het behandelen van mensen met chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Zoals fibromyalgie, whiplash, rugpijn etc. Ik heb een samenwerkingsverband met het Medisch Centrum de Es en werk onder andere samen met psychiater, huisartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Tevens heb ik gewerkt in Het Roessingh op de pijnafdeling waarbij ik de kneepjes van het vak heb geleerd. Ook heb ik ervaring opgedaan binnen de tweedelijnsorganisatie, in 2014 wordt dit de gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg genoemd. Hier heb ik ervaring opgedaan met o.a. angstklachten, depressie, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, paniekstoornis, obesitas, traumaverwerking, arbeidscoaching, verlies en rouw.

Ik heb de bevoegdheid om met de wetenschappelijk bewezen behandelmethodiek EMDR te werken. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP).

Psychologiepraktijk Liebrand

 06 296 228 52

Graveneslaan 5 - Oldenzaal